Hallo, ik ben Iris Nijssen!

email: hallo@maashorstcoaching.nl | telefoon: 06 – 42 22 20 99


Weet je wel hoe lastig het is om op te schrijven wie je bent, waarvoor je staat en wat je graag zou willen overbrengen op anderen? Dit vraagt om een moment waarop je durft te kijken naar jezelf vanuit een helicopterview. Jezelf te zien voor wie je echt bent en te (h)erkennen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om aan anderen te vragen hoe zij mij zien. Misschien is mijn eigen beeld wel totaal anders dan die van een ander, je weet maar nooit.

Oké onderzoek gestart, vrienden gevraagd, mezelf vakkundig onder de loep genomen om vervolgens het volgende over mezelf in 12 steekwoorden te kunnen zeggen. Ja steekwoorden ja, veel makkelijker namelijk dan volle zinnen.

Intuïtief, empathisch, bewust, hoogsensitief, nieuwetijdskind, down to earth, coachend, spiegelend, recht door zee, creatief, relativerend, oplossingsgericht!

Maar wat zegt dit nou eigenlijk over mij en over mijn vaardigheden?

Wat ik het allerfijnste vind om te doen is bruggetjes bouwen. Bruggetjes in een wirwar van gedachten, door al die bomen het bos niet meer zien, niet zien waar je nou echt goed in bent, geen richting/doel kunnen vinden, miscommunicaties met jezelf en/of anderen.
Bruggetjes in jezelf. Bruggetjes tussen mensen. Bruggetjes tussen mens en dier.
Wat is er nodig om te kunnen groeien, om meer te worden wie je echt bent en je echt comfortabel te gaan voelen in je eigen lijf en omgeving? Wat zou in het fundament aan het licht gebracht kunnen worden om verder te kunnen groeien?

Mijn kracht ligt hem er denk ik in dat ik graag mens en dier help om zichzelf (opnieuw) te ontdekken. Te kunnen relativeren wat er nou eigenlijk echt gebeurt en zonder in te vullen vanuit eerder opgedane ervaringen. Feitelijk, open en dichtbij jezelf blijvend, maar zeker ook heel veel ruimte houdend voor het gevoel wat dit met zich meebrengt en deze leren begrijpen en een plekje leren geven.

Uiteindelijk kom je er echt wel, de eerste stap is de grootste en belangrijkste en die maak je altijd zelf. Dat is namelijk dat je ziet dat het anders kan en dat je hier niet meer wilt zijn. Ik help je graag bij de volgende stappen die nodig zijn om vanuit je eigen gevoel meer inzicht te krijgen in jezelf en/of in je paard en wat voor jou of jullie het fijnste werkt om beter om te kunnen gaan met verschillende situaties.

Meer weten over mijn achtergrond?

Login

Lost your password?